Imukuppihieronta

Imukuppihieronnassa käytetään luonnonkumista valmistettuja erikokoisia imukuppeja. Imukuppihierontaa voi verrata verettömään kuppaukseen. Kun kuppi asetetaan iholle niin syntyy alipaine ja kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään, jolloin imetään ns. paha veri eli kuona-ainekertymät ja ylimääräinen neste pois elimistöstä. Apuna hieronnassa käytetään geeliä tai voidetta.


Hoito soveltuu lihas- ja nivelkipuihin, issiaksen, lihasten jännitystilojen ja selluliittisen ihon kiinteytykseen. Imukuppihieronta on tehokasta, jo 15 min hoito vastaa jopa tunnin tavallista hierontaa.

Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja iho tuntuu lämpöiseltä vilkastuneen verenkierron ansiosta. Hoito kiinteyttä ja poistaa ylimääräistä nestettä kudoksista.

Hoitoaika ja hoitokertojen määrä on jokaiselle yksilöllinen, on tapauksia jotka vaativat sarjahoitoa jopa päivittäin 3-4 viikon ajan.

Imukuppihieronta voi aiheuttaa verenpurkaumia ja mustelmia. Voimakkaasti vaikuttavana hoitona sitä ei voi suositella tehtäväksi vaikeissa sairauksissa.

30min 40,00€
60min 55,00€