Intialaiset hemmotteluhoidot

Intialaiset hierontamuodot perustuvat ayurvediseen hoitofilosofiaan. Ayurveda on maailman vanhin kirjattu paranusmenetelmä. Ensimmäiset kirjalliset lähteet on löydetty n. 4000 vuotta sitten. Ayurveda on elämän tiedon oppimista, siinä ymmärretään fyysinen keho, mieli, tunteet, henkinen olemus sekä koko universumi. Ayurvedan tavoitteena on saavuttaa vapaus sairauksista, henkilökohtainen onnellisuus, sekä täyttymys kaikilla elämän osa-alueilla.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka perustuu Intiassa käytettyyn Ayurvediseen kansanparannusoppiin. Hoidoissa käytetään Intialaisen perimätiedon mukaan tietämystä meridiaaneista, akupisteistä, heijasteista ja chakroista.

Intialainen päähieronta on kosketusterapiaa, jossa erilaisilla hieronta otteilla käsitellään hartianseutu, olkavarret, niska, pää ja kasvojen akupisteet. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia, tukistuksia, joilla käsitellään rytmisesti, tehokkaasti mutta kuitenkin hellävaraisesti.

Hoito suoritetaan makuultaan vaatteet päällä, siksi kannattaa valita mukavat rennot vaatteet esim. puseroksi t-paita on hyvä. 

Hoidon kesto on 45 min. Hoito voidaan ottaa yksittäisenä hoitona tai vaikuttavampana useamman kerran sarjahoitona. Hoito on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä. Vaikutus kohdistuu fyysisellä ja mentaalisella tasolla. Hoito helpottaa lihas – ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa, elvyttää solujen hapen saantia sekä poistaa tunnelukkoja. Hoidon jälkeen olo on levollinen ja raukea.
Hoito sopii kaiken ikäisille, jotka pitävät lempeästä kosketuksesta.

Kesto 45min; 45,00€

Intialainen jalka- ja käsihieronta

Intialaisessa käsi-ja jalkahieronnassa yhdistyy monenlaisia hierontatekniikoita kuten hankaus, sively- ja painelutekniikat sekä marmaterapiaa. Hieromalla stimuloidaan lymfaa ja verenkiertoa sekä saadaan energiaa liikkeelle.   Hieronnassa käytetään lämmintä seesamöljyä ja pronssista kasa-maljaa. Seesamöljy tasapainottaa kaikkia doshia ja kasa-malja rahoittaa ja edistää kuona-aineiden poistumista kehosta.   


Hoito saa aikaan kehon puhdistumista, lievittää lihasjännityksiä ja kipuja, tehostaa lymfaa ja verenkiertoa, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen,  tehostaa hermoston toimintaa,  sekä auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.


Hoidot voidaan tehdä yhdessä tai erikseen.


Käsi -ja jalkahieronta yhdessä 90min 85€ 
Käsihieronta 45min 45€ 
Jalkahieronta 60min 55€        

Intialainen kasvohieronta

Intialainen kasvohieronta koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen sekä akupisteiden käsittelystä, joita on käytetty perinteisessä ayurvedisessä terveyden ja kauneuden hoidossa jo vuosituhansia. Hoidon aikana käsitellään n. 50 kasvojen ja kaulan lihasta toistuvilla sively- ja kohotusliikkeillä. Hieronta parantaa lihasten toimintaa, poistaa jännitystä ja parantaa verenkiertoa, lymfan virtausta ja ravinteiden saantia ja kuonnan poistumista.


Hoidon vaikutuksina voidaan havaita ihon joustavuuden lisääntyminen, kinnteytyminen, notkeuden lisääntyminen, ihon värin parantuminen, lisääntynyt vireyden- ja hyvänolon tunne.   


 60min 55€