Kasvohoidot

Nuorisoihonpuhdistus

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, rauhoittava naamio ja hoitovoide. 

60,00€

Peruskasvohoito

Peruskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus ja ihoanalyysi. Sen jälkeen iho kuoritaan, ihohuokoset avataan höyrytyksellä tai ultraäänihoidolla. Suoritetaan mekaaninen ihonpuhdistus ja laitetaan naamio. Hoitoon voidaan yhdistää myös kasvo-, käsi-, niska- ja hartiahierontaa tai lymfahierontaa.

80,00 - 120,00€

Tehokasvohoito

Tehokasvohoidoissa käytetään ihoa tehokkaasti kosteuttavia, elvyttäviä, kiinteyttäviä, puhdistavia ja tasapainottavia tuotteita ja yrttihauteita. Voidaan lisätä peruskasvohoitoon tai tehdä yksittäisenä hoitona.

Ultraäänihoito

Ultraääni puhdistaa epäpuhtaudet tehokkaasti ja hellävaraisesti sekä kuorii kivuttomasti ihoa. Se vilkastuttaa verenkiertoa, kirkastaa ihon väriä, hajotaa pigmenttimuutoksia iholta. Puhdistuksen jälkeen iholle voidaan imeyttää ihotyypin mukainen hoitoaine lisäämään hoidon tehoa. Iho ei punoita hoidon jälkeen. Hoito kuuluu osana peruskasvohoitoon.

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava ja tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman imeytymisen ja tehon.
 
Timanttisten hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavoitteiden mukaan. Sarjahoito 4-6 hoitokertaa viikon välein. Hoito voidaan liittää peruskasvohoitoon tai tehdä yksittäisenä hoitona.

Mikrohionta vähentää juonteita, aknearpia, pienentää ihohuokosia, poistaa epäpuhtauksia, tasoittaa ihon väriä ja kirkastaa ihoa. Hoitoa ei suositella kevällä ja kesällä.

Bellabaci imukuppihoito

Imukuppihoito on ikivanha hoitomenetelmä ja tehdään nyt moderneilla 100% silikonista tehdyillä imukupeilla. Imukuppihierontaa voidaan käyttää ihonpuhdistuksen yhteydessä poistamaan ylimääräistä talia ihohuokosista. Imu aiheuttaa alipaineen ihoon, jolloin saadaan kuona-aineet liikkeelle elimistössä ja poistettavaksi. Pintaverenkierto elpyy.