Solumineraalit

Dr. Schussler (1821-1898) oli saksalainen lääkäri ja homeopaatti. Hän päätyi tutkimustyössään siihen, että yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila solussa johtaa kehon häiriötilaan, epätasapainoon ja sen seurauksena sairauden syntyyn. Dr. Schusslerin kehittämöt 12 solumineraalia ovat puhtaita epäorgaanisia luonnontuotteita, joiden kivennäisaineet saadaan Euroopan maaperästä.
 
Kaikkia solumineraalien kivennäisaineita, kalium, kalcium, natrium, magnesium, fluori, fosfori, kloori, pii, rauta, ja rikki löytyy ihmisen verestä. Ne ovat kehomme rakennusaineita ja siksi myös kehollemme hyväksi myös itsehoidossa. Jokaisessa solussa on kivennäisaineyhdistelmä, joissa toinen on emäksinen ja toinen hapan. Emäksisiä ovat kalkki, kalcium, magnesium ja natrium. Happamia ovat fluroi, fosfori, rikki ja kloori. Niinpä myös solumineraaleissa on yhdistetty sekä emäksinen että hapan kivennäisaine.
 
Dr. Schusslerin solumineraaleissa kivennäisaine on hierretty maitosokeriin, puristettu tabletin muotoon ja pinnan kiillotus- ja liukastusaineena on käytetty perunatärkkelystä. Solumineraalit imeytyvät suoraan suun ja nielun limakalvolta verenkierron kautta solujen ravinnoksi. Dr. Schusslerin solumineraalit ovat ainoat, jotka solu voi ottaa suoraan käyttöön, jolloin paranemisprosessit kehossa käynnistyvät. Solumineraaleilla ei ole todettu olevan sivuvaikutuksia eikä yliaannoksen vaaraa.


Solumineraalit sopivat tuki hoidoksi muille vitamiini- ja hivenaineille sekä koululääketieteen lääkkeille. Solumineraalit ovat turvallisia kaikenikäisille vauvasta vaariin.Solumineraalit ovat funktionaalisia, toimnnallisia aineita, jotka läpäisevät solun seinämän, toimivat impulssin antajana soluille ja vaikuttavat solun toimintaan, sen aineenvaihduntaan ja sitä kautta posittiivisesti koko kehon toimintaan. Solunimeraalit auttavat terveyden säilyttämiseen, yleiskunnon kohentamiseen, sairauksien ennaltaehkäisyyn, akuuttien ja kroonisten, fyysisten kuin psyykkisten sairauksien täydentävään hoitoon.