Tuotteet

Jotta tuotteissa olisi mahdollisimman suuri hoitovaikutus niiden valmistuksessa käytetään aina kun mahdollista runsaasti tehokkaita aineosia sisältäviä luomulaatuisia kasviraaka-aineita. Tuoteturvallisuutta lisää se, että tuotteiden valmistajat ovat saaneet tuotteille sertifioinnit ja täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit.

Raaka-aineet tuotteissa tulevat luonnosta esim. savi, turve, suola, hunaja, kasviuutteet ja eteeriset öljyt, kukkavedet, mineraalit, yrtit ja mausteet.
Ajatuksena ja ideologiana on, että ihoa hoidetaan mahdollisimman puhtailla, syötäväksi kelpaavilla raaka-aineilla.
 
Ihonhoitotuotteet eivät sisällä synteettisiä tai luontaisen kaltaisia säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, eläimistä johdettuja aineosia, synteettisiä väriaineita, tuoksuja tai väri tai silikoneja. Tuotteiden säilyvyyttä lisätään luontaisilla säilöntäaineilla, kuten E-vitamiini ja muilla antioksidanteilla, eteerisillä öljyillä ja bioalkoholilla.

Eettiset arvot ovat tärkeitä, tuotteita ei ole testattu eläimillä vaan vapaaehtoisilla koehenkilöillä. Tuotteiden kasvatuksessa, keräämisessä ja valmistuksessa kunnioitetaan ihmisiä ja ympäristöä sekä harjoitetaan oikeudenmukaista ja reilua kauppaa.

Kaiken perustana toimii ajatus ihmisen kokonaisuudesta, hengen, sielun ja ruumiin harmoniasta. 

Solumineraalit 400 tbl 25,00 €
Kehologin emäksinen kylpysuola 600g 30,00€